obligatoriska ESTA formuläret för Sverige och svenskt

Commentaires fermés sur obligatoriska ESTA formuläret för Sverige och svenskt

Posted on 20th mai 2014 by admin in Non classé

Före resor och trampa jorden i ett främmande land , måste du inhämta tillstånd . Detta är skälet till visum. Men sedan 2009 har USA genomfört en ny formalitet Resor : ESTA .

Även om det liknar visum , är det giltigt endast under vissa villkor som utfärdas av US Department of Homeland Security och Migrationsverket . Obligatorisk ESTA formulär kan erhållas från specialist webbplats . ESTA avgör om passageraren är ett hot eller inte passagerarnas säkerhet på väg till USA .

 

 ESTA : en obligatorisk utformning av svenska

Även om ESTA har nästan samma egenskaper som viseringen , kan bara ett fåtal människor nytta som den svenska , belgiska och schweiziska . Sverige är ett av medlemsländerna i programmet för viseringsundantag . Denna form av obligatoriska resor är viktigt för svenska som vill ta en tur till de stater som förenas med flyg eller båt .

 

 Ansök om ESTA

En ansökan om ESTA är uteslutande på nätet . Detta resedokument är ett elektroniskt dokument , vilket innebär att alla steg att ta är på Internet . För att ansöka om denna resetillstånd , är du skyldig att svara på alla frågor .

Aldrig rädd , den information du delar på webbplatsen behandlas konfidentiellt och kommer att användas på ett klokt sätt av de behöriga myndigheterna . Dessutom , för att fortsätta dina ansträngningar , måste du följa instruktionerna postat för dig .

 

 Få ESTA för USA

Ett ESTA för usa erhålls efter att skicka din förfrågan . Alla möjliga svar som erhållits , för att resa , skall ett automatiskt meddelande om att du ska få ditt tillstånd skickar . När ditt medgivande erhålls , kommer det att vara giltigt i två år .

Det innebär att du bara kommer att få en biljett för att gå till USA . När få din resetillstånd , rekommenderar vi att du skriver ut e- kvittot som innehåller ditt nummer . Detta kommer att underlätta ditt boarding en båt eller ett flygplan till USA . Ändå får man inte glömma att ESTA är giltigt endast om din vistelse i USA inte överstiger 90 dagar .

 

Prenumerera på ESTA på nätet

Prenumerera på ESTA på nätet

Pas encore de commentaire.

Désolé, les commentaires sont fermés pour le moment.