kötelező ESTA űrlapot Magyarország és a magyar

Commentaires fermés sur kötelező ESTA űrlapot Magyarország és a magyar

Posted on 20th mai 2014 by admin in Non classé

Utazás előtt , és a futófelület a talaj egy idegen országban, be kell szerezni előzetes engedélyt . Ez az oka a vízumot. De mivel 2009-ben az Egyesült Államok hajtott végre egy új formalitás Travel : ESTA .

Bár hasonlít a vízum , akkor érvényes, csak bizonyos feltételek által kiadott US Department of Homeland Security , valamint a bevándorlási hivatal . Kötelező ESTA formában lehet beszerezni speciális helyszínen . ESTA határozza meg, hogy az utas a veszélyt , vagy sem az utasok biztonságát kötött az USA-ban.

 

 ESTA : kötelező formában a magyar

Bár az ESTA szinte ugyanazokkal a tulajdonságokkal , mint a vízum , csak néhány ember részesülhet , mint a magyar, a belga vagy svájci . Magyarország az egyik tagországának a vízummentességi program .

Ez a fajta kötelező utazási elengedhetetlen a magyar , akik szeretnék, hogy egy utat a egyesült Államok repülővel vagy hajóval .

 

 Jelentkezzen ESTA

Iránti kérelmet ESTA kizárólag online. Ez az úti okmány egy elektronikus dokumentum , amely azt jelenti, hogy minden lépést , hogy van az interneten. Alkalmazni ezt az utazási engedélyt , akkor kötelesek válaszolni minden kérdésre.

Ne félj , az információkat megosztani az oldalon bizalmasan kezeljük , és használják bölcsen az illetékes hatóságok . Amellett , hogy továbbra is az erőfeszítéseket , akkor meg kell , hogy kövesse az utasításokat írt az Ön számára.

 

 Get ESTA az USA-ban

Az ESTA az USA után nyert küld a kérését. Minden lehetséges válaszokat kapott , annak érdekében, hogy utazni, egy automatikus üzenet mondom szerezni a engedély küldeni . Miután a beleegyezésével , akkor két évig érvényes .

Ez azt jelenti, hogy csak kap egy jegyet , hogy menjen az Egyesült Államokba . Ha kapok az utazási engedélyt , azt ajánljuk, hogy nyomtassa ki az e-mail kézhezvételét , amely a számot . Ez megkönnyíti a beszállást egy hajó vagy egy repülőgép az USA-ban. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy az ESTA csak akkor érvényes , ha a tartózkodás az USA-ban nem haladja meg a 90 napot .

 

Feliratkozás az ESTA internetes

Feliratkozás az ESTA internetes

Pas encore de commentaire.

Désolé, les commentaires sont fermés pour le moment.